NETTBUTIKK


Vi har åpent for å velge «henting hos oss», tirsdager mellom kl. 10.00 – 16.00. NB! Alle bestillinger må være registrert i vår nettbutikk innen kl. 12.00 mandagen, om du ønsker å hente påfølgende tirsdag. Bestillinger som ikke blir hentet innen tiden, kan hentes tirsdag uken etter. Eventuelt annet tidspunkt etter avtale.


Vi har nå gleden av å kunne tilby deg muligheten til å kunne bake de fantastiske brødene etter oppskrift fra Thor Foseid! Disse distribuerer vi til hele landet! (Sendes kun i Norge!) Her er vår nettbutikk hvor du kan bestille og betale med kort.

Vi anbefaler at du oppretter en brukerkonto på nettbutikken. Da har du din egen informasjon lagret ved etterbestillinger, og du kan se hva du har kjøpt tidligere. Skal du kjøpe flere pakker lønner det seg å velge 1 stk 9000g pakke for å få gunstigst pris . (Dette leveres som 5 pakker á 1800g.) NB! Husk å sjekke bestillingen – at du har skrevet rett adresse, e-post og telefon nr. før du sender den inn.


Thors brødmiks

Thor Foseid
Thor Foseid og Tone Merete Åkerlund fra Livsglede for alle baker sitt første brød “Gullstandard”

Brød kan dekke hele ditt behov for næringsstoffer og være det sunneste næringsmidlet du kan spise!

Men brød kan også bidra til både overvekt og livsstilssykdommer. Det vanlige er å bake brød på forskjellige kornslag og gjær. Korn er ikke et næringsmiddel vi mennesker er tilpasset, mange har også problemer med aktivt gjær. Allikevel; de fleste har fokus på gluten som helseskadelig, men dessverre er gluten bare en del av problemet.

Mer info om Thors brødmiks kan du lese her

Brødet er holdbart inntil 7 dager i kjøleskap (legg det i en plastpose. Brødet er fast i formen og har mye smak så derfor er det best når du skjærer tynne skiver.


Viser alle 13 resultater

Viser alle 13 resultater